• Dvodnevna duhova obova za mlade

  Dragi mladi, podsjećamo Vas na dvodnevnu korizmenu duhovnu obnovu s temom “IZVEZI NA PUČINU” koja se održava 15. i 16. ožujka 2019. (petak i subotu) s početkom u 18 sati u varaždinskoj katedrali. Duhovnu obnovu će ove godine predvoditi mons. Jorge Ramos, svećenik Prelature Opusa Dei u Hrvatskoj i poznati ispovjednik.

 • Slavlje u crkvi Dobrog Pastira

  Dana 30. studenog proslavile su se dvije obljetnice. Obilježena je 39. godišnjica od osnutka, dok je sama župna crkva Dobrog Pastira proslavila 11. obljetnicu od posvete.
  Trodnevnu duhovnu obnovu predvodio je fra Mijo Šarčević, gvardijan Kapucinskog samostana u Varaždinu, a glavno središnje misno slavlje bilo je u petak 30.studenog u crkvi Dobrog Pastira koju je predvodio mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup.

 • Župno klanjanje

  U petak, 30. studenoga 2018., u našoj se župi slavi godišnje župno klanjanje te se ujedno taj dan obilježava 39. obljetnica osnivanja naše župe i 11. obljetnica posvete župne crkve Dobrog Pastira. Ovu župnu svetkovinu obilježit ćemo cjelodnevnim programom koji će završiti svečanom večernjom svetom Misom koju će u 18 sati predvoditi naš varaždinski biskup, mons. Josip Mrzljak. Uključimo se i budimo kao obitelj zajedno prisutni, posebno s našom djecom, prvopričesnicima, krizmanicima i mladima!

 • Mjerenje tlaka i šećera

  Dragi župljani,

  u nedjelju, 02. prosinca, od 9.00 pa do 9.45 sati u vjeronaučnoj dvorani, održavat će se u organizaciji Udruge svetog Vinka mjerenje tlaka i šećera u krvi. Dođimo i provjerimo svoje stanje.

  Svako dobro!